Supcare

In 2000 ontstond onze interesse in de technologie van compressie en we realiseerden ons het belang van de markt en de groeiende vraag naar afgestudeerde compressiesokken. Sindsdien ontwikkelen we technologie├źn die verband houden met compressie op het gebied van gezondheidszorg, zwangerschap, sport, reizen en dagkleding.

SupCare werd opgericht in 2011 in Kopenhagen, Denemarken. Het geheim van het succes ligt in een sterke focus op ontwerp, innovatie en ontwikkeling van afgestudeerde compressiesokken. Al onze medewerkers beschikken over de kwalificatie en houden voortdurend toezicht op markttendensen, zowel op het gebied van materialen als productietechnieken.

SupCare produceert in overeenstemming met de EU-norm BS6612: 1985 en RAL-GZ387. De gehele productlijn is getest op schadelijke stoffen in textiel, volgens de Oeko-Tex Standard 100. De standaard van de internationale vereniging voor onderzoek en testen op het gebied van ecologische textielindustrie, is een van de belangrijkste kenmerken van compressiekousen. De aanwezigheid van deze norm betekent dat de inhoud van alle SupCare-producten milieuvriendelijk is voor de stof van het menselijk lichaam, zonder schadelijke en potentieel gevaarlijke materialen.

Alle productie is in overeenstemming met de internationale norm: EN ISO 13485: 2003 / ISO 9001: 2000 en is CE-gemarkeerd, die voldoet aan de Europese richtlijn 93/42 / EWG en de wet op medische producten. De productie maakt gebruik van de nieuwste dubbele cilindertechnologie.

Team Supcare Dennemaken