Betaalmethodes

Bij een bestelling via onze webshop kan je kiezen voor de volgende betaalmethoden:

Betaalwijze - Betaalkosten
- IDEAL -  Gratis
- Vooruitbetaling - Gratis
- PayPal - 3,4% van totaal bedrag

Tijdens het bestelproces kan je één van deze betaalmethoden kiezen.

Online betaling met iDeal

Als je kiest voor betalen via iDeal dan reken je af via het vertrouwde internetbankieren van je eigen bank. iDeal is de makkelijkste en veiligste manier om online te betalen. Zodra de betaling via iDeal gelukt is, nemen wij je bestelling direct in behandeling.
Meer informatie over iDeal kan je vinden de site van iDeal. Betalen via iDeal is helaas niet mogelijk voor buitenlandse klanten.

Online betaling met PayPal

Als je kiest voor betalen via PayPal dan betaal je door middel van een directe, wereldwijde online betaalservice. Door te betalen via PayPal kies je voor een snelle, veilige en betrouwbare manier om te betalen via je PayPal rekening, creditcard of normale bankrekening. Om te betalen via PayPal heb je een gratis PayPal account nodig. Als je die nog niet hebt kan je deze binnen enkele minuten aanmaken op de website van PayPal. Meer informatie over PayPal kan je vinden op de site van PayPal.

Omdat betaling via PayPal voor ons behoorlijk prijzig is wordt er een toeslag van 3,4% over het totaalbedrag berekend.

Vooruitbetaling via bankoverschrijving

Als je er voor kiest om ons te betalen door middel van een bankoverschrijving dan maak je het totaal verschuldigde bedrag onder vermelding van je ordernummer over naar ons rekeningnummer. Het kan enkele dagen duren voordat de betaling bij ons binnen is. Zodra de betaling bij ons binnen is nemen wij je bestelling in behandeling.

Onze complete bankgegevens zijn als volgt:

IBAN-nummer: NL16 INGB 0007 5996 82
Rekeninghouder: OK Winkel Online
BIC/Swift Code: INGBNL2A
Naam bank: ING BANK N.V
Land: Nederland

Online betaling via creditcard is helaas nog niet mogelijk.