Ruilen en retourneren

Wijzigen, Annuleren of Retour?
Als je een bestelling wilt wijzigen of annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Indien we je bestelling nog niet hebben verstuurd houden we deze bij ons tegen, passen de bestelling aan of kunnen deze zelfs helemaal annuleren.

Is jouw pakket verstuurd dan kunnen wij deze niet meer tegen houden, maar mag je altijd het ontvangen pakket retour sturen. Let op; de retourkosten zijn voor eigen rekening! Laat dan binnen 14 dagen weten dat je het retour wilt sturen. Na het melden heb je nog eens 14 dagen om het product retour te sturen. Maak hierbij gebruik van het meegestuurde retourformulier. Van ons ontvang je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen het totaal bedrag incl. verzendkosten retour na het ontvangen van je bestelling.

Ruilen
Wil je een ander artikel ontvangen? Onder bepaalde voorwaarden kan dat. Bijvoorbeeld als je binnen 14 dagen aan ons laat weten dat je het product retour wilt sturen. De producten nog voorzien zijn van de labels en niet zijn gedragen.

Let op! Sokken mag je niet passen en daarna retour sturen.

De bestelling klopt niet?
Is er iets mis gegaan bij het bestellen van je product? Controleer dan altijd eerst even de factuur met de ontvangen producten. Heb je te weinig of een verkeerd product ontvangen? Neem dan contact met ons op via een email of het contactfomulier. Vermeldt daarbij;

- Jouw naam, adres, en telefoonnummer
- Het bestelnummer
- Het probleem.

Wij zoeken het dan zo snel mogelijk voor je uit en nemen zo nodig telefonisch contact met je op.

Retouradres
Gebruik bij voorkeur het retourformulier die je bij de bestelling hebt ontvangen. Is deze zoek geraakt of zijn wij die toch vergeten, dan kan je hier een nieuwe downloaden en uitprinten! Is dat laatste niet mogelijk dat mag je ook onderstaande adres gebruiken. Het is dan wel belangrijk dat je een aantal gegevens noteert en met de retourzending meestuurd.

OK WINKEL ONLINE 
Ruigehoekweg 4a
3853PM Ermelo
Nederland

Het is verstandig om ook jouw adres als afzender te vermelden op het retourpakket